Sjå meg, sjå meg, sjå meg.

Mitt siste innlegg i 2016 skjer no.

Året 2016 har bare sust av gårde. Og med håndfull bagasje har eg komt meg heilskinna gjennom. Når eg leser på saker som skjedde i 2016, ser eg at verden me lever i er i fullstendig kaos kvar dag. Med krig, frykt og lidelser må eg sei at året MITT  har vært godt. Men eg er skremt over elendighetene som rammer mennesker kvar dag, og skulle virkelig ønske at eg kunne gjort ein større forskjell. Samtidig er eg veldig glad for at eg får lov til å være med på å forme barn kvar dag. Ha gode samtaler og lære dei det eg kan, og være deres stemme når dei trenger det. 

Blogginnleggene mine har fått mykje tilbakemeldinger, på godt og vondt. Håpløst så det er, henger ein seg nok mest opp i det som er kritikk. Samtidig er eg glad eg er 31 år. Og ballast nok til å ta i mot, og fortsatt være rakrygga.  

Blogginnlegget ensom og sjå opp, er heilt klart innleggene eg får stadig høyre om.Vanvittig mange folk har tatt kontakt med meg, via disse innleggene, eg fekk til og med høyre av ein bekjent at sjå opp innlegget, var "sjå meg, sjå meg, sjå meg". At eg har behov for å bli sett, det var visst tydelig gjennom bloggen min. Trenge me ikkje alle å bli sett? Er det kun eg som trenger bekreftelse av dei som er rundt meg, at eg klarer meg ok? Er det kun eg som treng bekreftelse via jobb? Er det kun eg som av og til føler meg håpløs, og trenger at nokon forteller meg annleis? Eg er ikkje flau over å sei at JA, eg vil bli sett. Forhåpentligvis er det nokon som ser meg kvar dag. Videre, håper eg også at dei eg ser, ser at eg ser, og ser tilbake. Innleggene mine skal ikkje være eit forøk på at fleire skal sjå meg, men det skal formidle verdier, moral og til slutt kunnskap. Summen av dette skal være at eg kan bidra til at fleire tenker over korleis dei behandler kvarandre, og øke bevisstheten på oppdragelse og gode relasjoner. 

Årets ord må være raus. Mange mennesker trenger å lære seg dette bitte lille ordet, som inneholder utrulig mykje kjærlighet. Det å glede seg over andres lykke. Være glad for kvarandre. Bølger vil me kjenne på uansett, bevege deg i di, du kommer til fast grunne alltid, om du bare svømmer med.  Bare vær glad for at dei rundt deg har det godt, får det til. Til og med når du nesten drukner. 

Dette året tar eg farvel til dei dagene som eg så vidt kom meg gjennom, eg tar farvel til sjukdom, eg tar farvel til alt som eg ikkje fekk til, og så tar eg farvel til ein god venn som ikkje kom seg til 2017.  Eg tar med meg det eg klarte å oppnå, dei menneskene eg har blitt kjent med, gamle venner, familie og ønsker 2017 velkomen.

Godt nyttår fantastiske mennesker som har sendt meg meldinger, mail, ringt. Som har sett meg. Eg setter pris på deg. Du gjorde 2016 lettere for meg.  

 

 

Band Of Horses: The Funeral


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Hillestad

Elisabeth Hillestad

31, Stord

Førskolelærer og mastergrad i barnepsykologi. Barn i sorg.

Kategorier

Arkiv

hits